Concepte

Oferim una cuina eclèctica de receptes tradicionals d’arreu del món: Catalunya, Anglaterra, Uganda, Xile, Indonèsia, Rapanui, etc. Treballem amb petits productors: Pesca sostenible, ramaderia ECOLÒGICA i hort de proximitat. Som un restaurant de cuina casolana.

CUINA ECLÈCTICA

Cuina multicultural

Una cuina multicultural adreçada a un públic cosmopolita

CERCAR PLATS Per procedència

A la dreta teniu un cercador de plats per procedència.


PETITS PRODUCTORS

Producte de territori

Cada divendres ens arriba la comanda de productes frescos de pesca sostenible, ramaderia ecològica i hort de proximitat per cuinar durant el cap de setmana.

Llistat de proveïdors per territori.

Treballem amb més de 30 petits productors, aquí teniu alguns.


cuina casolana

Restaurant familiar homemade

Tenim un obrador propi de pasta fresca, tots els brous que utilitzem són casolans i també fabriquem les nostres pròpies conserves.

  • Pasta casolana: spaghetti, tonnarelli, tagliatelle, pappardelle, sflogia, bucatini, maccheroni, rigatoni, torchietti i ziti lungi.
  • Brous: brou de gallina, brou torrat d’au, brou fosc de vedella, escudella, escudella de Nadal, fumet blanc de peix, fumet torrat de peix de roca, fumet de gambes i caldereta d’escamarlans.
  • Conserves: olis aromàtics, curri en pols, pasta de curri verd thai, romesco, xató, salsa de calçots, salsa biscaïna, quètxup casolà de tomàquet, melmelada de llimona amb romaní, olives amanides, escalivats en oli d’oliva, seitons en vinagre, anxoves en salaó, foie mi-cuit, pollastre en escabetx i tupina de llom.

Taverna gastronòmica

Menjar senzill preparat al moment

 

Partint de receptes populars, s’elaboren alguns plats d’avantguarda relaxada. Amb enginy gastronòmic s’aconsegueix oferir producte de molta qualitat amb un tiquet mitjà per dinar o sopar de 25 a 30 euros.